2022 nytt år, nya möjligheter!

Våga förmåga får dig att våga

 

Praktik och inte bara teori

Våga förmåga tror på att du lär dig bäst genom övning och vi vill hjälpa dig att bli en bättre ledare, medarbetare och talare. De flesta kan prata inför en grupp människor, arbetslag eller publik, fast många känner sig obekväma i den rollen. Vissa når inte fram till de som lyssnar och får inte fram sitt budskap som ledare, medarbetare eller talare. Detta går att ändra på genom utmanade utbildning i reflektion och att träna på att agera inför varandra i gruppen. 

 

Personlig utveckling

En bra ledare, medarbetare och talare ska kunna fånga och inspirera för att nå fram med sitt budskap. Med vår hjälp sätter du igång din egen personliga utveckling vilket får dig att våga uttrycka dig, att dra nytta av din personlighet. Det är ditt sätt att prata som avgör hur andra lyssnar på dig och vi hjälper dig att utvecklas.

 

Coaching

Våga förmåga ger dig coaching från många års erfarenhet av professionell improvisatörsteater, chefstjänster och som legitimerad arbetsterapeut. Hos Våga förmåga blir du väl omhändertagen och Magnus blir din personliga coach under din utbildning.